Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gaforre-si-pantofle-e-vog%c3%abl
"Gaforre si pantofle e vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gaforre si pantofle e vogël

EMRI LATINISHT

Scyllarus arctus

Emërtime të tjera

Fotografia
Scyllarus arctus 1 by Line1 by Liné1 – Picture taken with my IXUS 800 IS. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Scyllarus_arctus_1_by_Line1.jpg#/media/File:Scyllarus_arctus_1_by_Line1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gaforre-si-pantofle-e-vog%c3%abl
"Gaforre si pantofle e vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016