Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gaforre-si-pantofle
"Gaforre si pantofle," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gaforre si pantofle

EMRI LATINISHT

Scyllarus latus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gaforre-si-pantofle
"Gaforre si pantofle," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016