Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gaforre-norvegjeze
"Gaforre norvegjeze," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gaforre norvegjeze

EMRI LATINISHT

Nephrops norvegicus

Emërtime të tjera
shkampi, scampi

Fotografia
© Hans Hillewaert / , via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gaforre-norvegjeze
"Gaforre norvegjeze," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016