Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gaforre-me-guask%c3%ab-sqeprose
"Gaforre me guaskë sqeprose," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gaforre me guaskë sqeprose

EMRI LATINISHT

Lepas anatifera

Emërtime të tjera

Fotografia
By Ruben VERA (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/gaforre-me-guask%c3%ab-sqeprose
"Gaforre me guaskë sqeprose," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016