Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abshtenja-e-eg%c3%abr
"Gështenja e egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gështenja e egër

EMRI LATINISHT
Aesculus hippocastanum

Emërtime të tjera
gështenjë kali, kështenjë e egër, kshtejë e egër

Fotografia
Aesculus hippocastanum 3 fruits by Holger Müller – Self shooting. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aesculus_hippocastanum_3_fruits.jpg#/media/File:Aesculus_hippocastanum_3_fruits.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abshtenja-e-eg%c3%abr
"Gështenja e egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016