Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abshtenja-e-but%c3%ab
"Gështenja e butë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gështenja e butë

EMRI LATINISHT
Castanea sativa Mill

Emërtime të tjera
kshtojë, gishtaja, kështejë, kshtejë

Fotografia
By Willow (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html), CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0) or CC BY 2.5 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.5)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abshtenja-e-but%c3%ab
"Gështenja e butë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016