Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-trupkatrore
"Gërthia trupkatrore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gërthia trupkatrore

EMRI LATINISHT

Pachygrapsus marmoratus

Emërtime të tjera
gërthia mesdhetare e bregut

Fotografia
Pachygrapsus marmoratus 2008 G1 by George Chernilevsky – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pachygrapsus_marmoratus_2008_G1.jpg#/media/File:Pachygrapsus_marmoratus_2008_G1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-trupkatrore
"Gërthia trupkatrore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016