Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-trapezoide
"Gërthia trapezoide," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gërthia trapezoide

EMRI LATINISHT

Goneplax rhomboids

Emërtime të tjera

Fotografia
© Hans Hillewaert / , via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-trapezoide
"Gërthia trapezoide," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016