Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-shpin%c3%abkok%c3%abrrizore
"Gërthia shpinëkokërrizore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gërthia shpinëkokërrizore

EMRI LATINISHT

Calappa granulata

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-shpin%c3%abkok%c3%abrrizore
"Gërthia shpinëkokërrizore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016