Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-merimang%c3%ab
"Gërthia merimangë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gërthia merimangë

EMRI LATINISHT

Macropodia longipes

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-merimang%c3%ab
"Gërthia merimangë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016