Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-me-push
"Gërthia me push," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gërthia me push

EMRI LATINISHT

Medorippe lanata

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-me-push
"Gërthia me push," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016