Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-me-lythe
"Gërthia me lythe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gërthia me lythe

EMRI LATINISHT

Eriphia verrucosa

Emërtime të tjera
gërthia helmuese e bregut

Fotografia
Eriphia verrucosa male 2009 G3 by George Chernilevsky – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Eriphia_verrucosa_male_2009_G3.jpg#/media/File:Eriphia_verrucosa_male_2009_G3.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-me-lythe
"Gërthia me lythe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016