Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-e-sfungjer%c3%abve
"Gërthia e sfungjerëve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gërthia e sfungjerëve

EMRI LATINISHT

Dromia personata

Emërtime të tjera

Fotografia
Dromia personata (habitus) by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dromia_personata_(habitus).jpg#/media/File:Dromia_personata_(habitus).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-e-sfungjer%c3%abve
"Gërthia e sfungjerëve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016