Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-e-madhe-me-gj%c3%abmba
"Gërthia e madhe me gjëmba," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gërthia e madhe me gjëmba

EMRI LATINISHT

Maja squinado

Emërtime të tjera

Fotografia
Cangrejo-rafax by Rafael Ortega Díaz – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cangrejo-rafax.JPG#/media/File:Cangrejo-rafax.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-e-madhe-me-gj%c3%abmba
"Gërthia e madhe me gjëmba," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016