Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-e-barishteve
"Gërthia e barishteve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gërthia e barishteve

EMRI LATINISHT

Carcinus aestuarii

Emërtime të tjera
gredhja e barishteve

Fotografia
Carcinus aestuarii 2009 G1 by George Chernilevsky – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Carcinus_aestuarii_2009_G1.jpg#/media/File:Carcinus_aestuarii_2009_G1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-e-barishteve
"Gërthia e barishteve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016