Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-ball%c3%abl%c3%abmuar-e-brigjeve
"Gërthia ballëlëmuar e brigjeve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gërthia ballëlëmuar e brigjeve

EMRI LATINISHT

Xantho poressa

Emërtime të tjera

Fotografia
Xantho poressa 2008 G1 by George Chernilevsky – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Xantho_poressa_2008_G1.jpg#/media/File:Xantho_poressa_2008_G1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-ball%c3%abl%c3%abmuar-e-brigjeve
"Gërthia ballëlëmuar e brigjeve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016