Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-akrep-merimang%c3%ab
"Gërthia akrep-merimangë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gërthia akrep-merimangë

EMRI LATINISHT

Inachus dorsettensis

Emërtime të tjera

Fotografia
Inachus dorsettensis by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Inachus_dorsettensis.jpg#/media/File:Inachus_dorsettensis.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrthia-akrep-merimang%c3%ab
"Gërthia akrep-merimangë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016