Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrsh%c3%abr%c3%abza-e-veshit
"Gërshërëza e veshit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gërshërëza e veshit

EMRI LATINISHT

Forficula auricularia

Emërtime të tjera
kabishti i veshit, lugveshëza, veshëza

Fotografia
Cadela de frade 09-03-27 Bastavales. Galiza by Lmbuga – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cadela_de_frade_09-03-27_Bastavales._Galiza.jpg#/media/File:Cadela_de_frade_09-03-27_Bastavales._Galiza.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrsh%c3%abr%c3%abza-e-veshit
"Gërshërëza e veshit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016