Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrsh%c3%abr%c3%abza-bishtdall%c3%abndyshe
"Gërshërëza bishtdallëndyshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Gërshërëza bishtdallëndyshe

EMRI LATINISHT

Labidura riparia

Emërtime të tjera
kabishti bishtdallëndyshe

Fotografia
By WildBoar (Own work) [Public domain], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/g%c3%abrsh%c3%abr%c3%abza-bishtdall%c3%abndyshe
"Gërshërëza bishtdallëndyshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016