Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/furr%c3%abtarja-prusiane
"Furrëtarja prusiane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Furrëtarja prusiane

EMRI LATINISHT

Blattella germanica

Emërtime të tjera
bumellëza

Fotografia
Blattodea. Cascuda. Santiago de Compostela 1 by Lmbuga – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Blattodea._Cascuda._Santiago_de_Compostela_1.jpg#/media/File:Blattodea._Cascuda._Santiago_de_Compostela_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/furr%c3%abtarja-prusiane
"Furrëtarja prusiane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016