Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/freskorja-e-mbret%c3%abresh%c3%abs
"Freskorja e mbretëreshës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Freskorja e mbretëreshës

EMRI LATINISHT

Aequipecten opercularis

Emërtime të tjera

Fotografia
Aequipecten opercularis 2 by Jan Johan ter Poorten – http://www.spirula.nl/images/nl_soorten/marien/aequipecten_opercularis.jpg. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Aequipecten_opercularis_2.jpg#/media/File:Aequipecten_opercularis_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/freskorja-e-mbret%c3%abresh%c3%abs
"Freskorja e mbretëreshës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016