Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/freskori
"Freskori," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Freskori

EMRI LATINISHT

Tichodroma muraria

Emërtime të tjera
losa

Fotografia
Tichodroma muraria02 cropped by derivative work: Hämbörger (talk)Tichodroma_muraria02.jpg: User:Kulac – Tichodroma_muraria02.jpg. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tichodroma_muraria02_cropped.jpg#/media/File:Tichodroma_muraria02_cropped.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/freskori
"Freskori," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016