Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/frash%c3%abri-i-bardh%c3%ab
"Frashëri i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Frashëri i bardhë

EMRI LATINISHT
Fraxinus ornus

Emërtime të tjera
frasht, prashtën, frashën i egër, frashën, frashën mali

Fotografia
Fraxinus ornus2. Licensed under GPL via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Fraxinus_ornus2.JPG#/media/File:Fraxinus_ornus2.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/frash%c3%abri-i-bardh%c3%ab
"Frashëri i bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016