Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/foka-e-mesdheut
"Foka e Mesdheut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Foka e Mesdheut

EMRI LATINISHT

Monachus monachus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/foka-e-mesdheut
"Foka e Mesdheut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016