Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fluturz-e-bak%c3%abrt-e-vog%c3%abl
"Fluturz e bakërt e vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Fluturz e bakërt e vogël

EMRI LATINISHT

Lycaena phlaeas

Emërtime të tjera

Fotografia
Lycaena phlaeas-01 (xndr). Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lycaena_phlaeas-01_(xndr).jpg#/media/File:Lycaena_phlaeas-01_(xndr).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fluturz-e-bak%c3%abrt-e-vog%c3%abl
"Fluturz e bakërt e vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016