Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fluturz-e-bak%c3%abrt-e-madhe
"Fluturz e bakërt e madhe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Fluturz e bakërt e madhe

EMRI LATINISHT

Lycaena dispar

Emërtime të tjera

Fotografia
Lycaena dispar female Obersulm 20070718 3 by I, Rosenzweig. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lycaena_dispar_female_Obersulm_20070718_3.jpg#/media/File:Lycaena_dispar_female_Obersulm_20070718_3.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fluturz-e-bak%c3%abrt-e-madhe
"Fluturz e bakërt e madhe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016