Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-tig%c3%abr
"Flutura tigër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura tigër

EMRI LATINISHT

Arctia caja

Emërtime të tjera

Fotografia
Arctia caja 02 by jp HAmon – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arctia_caja_02.jpg#/media/File:Arctia_caja_02.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-tig%c3%abr
"Flutura tigër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016