Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-shum%c3%abngjyr%c3%abshe
"Flutura shumëngjyrëshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura shumëngjyrëshe

EMRI LATINISHT

Melitaea cinxia

Emërtime të tjera

Fotografia
Melitaea cinxia France by Siga – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Melitaea_cinxia_France.jpg#/media/File:Melitaea_cinxia_France.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-shum%c3%abngjyr%c3%abshe
"Flutura shumëngjyrëshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016