Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-procesionaria
"Flutura procesionaria," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura procesionaria

EMRI LATINISHT

Theba pisana

Emërtime të tjera

Fotografia
Theba pisana 0109 by tato grasso – Own work (personal work). Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Theba_pisana_0109.JPG#/media/File:Theba_pisana_0109.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-procesionaria
"Flutura procesionaria," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016