Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-poligonike-c-bardh%c3%ab
"Flutura poligonike c-bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Flutura poligonike c-bardhë
Flutura poligonike c-bardhë

EMRI LATINISHT

Polygonia c-album

Emërtime të tjera
grera e vogël

Fotografia
C-Falter Polygonia C-album. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:C-Falter_Polygonia_C-album.jpg#/media/File:C-Falter_Polygonia_C-album.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-poligonike-c-bardh%c3%ab
"Flutura poligonike c-bardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016