Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-njollablu-e-zez%c3%ab
"Flutura njollablu e zezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura njollablu e zezë

EMRI LATINISHT

Nymphalis antiopa

Emërtime të tjera

Fotografia
Nymphalis-antiopa-Finland by Petritap – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nymphalis-antiopa-Finland.jpg#/media/File:Nymphalis-antiopa-Finland.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-njollablu-e-zez%c3%ab
"Flutura njollablu e zezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016