Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-njoll%c3%abargjend%c3%ab
"Flutura njollëargjendë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura njollëargjendë

EMRI LATINISHT

Argynnis paphia

Emërtime të tjera

Fotografia
Kaisermantel Virgental 2. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kaisermantel_Virgental_2.jpg#/media/File:Kaisermantel_Virgental_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-njoll%c3%abargjend%c3%ab
"Flutura njollëargjendë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016