Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-me-kafk%c3%ab
"Flutura me kafkë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura me kafkë

EMRI LATINISHT

Acherontia atropos

Emërtime të tjera
flutura me kokëvdekuri, turraqi

Fotografia
Acherontia atropos MHNT dos by Didier Descouens – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acherontia_atropos_MHNT_dos.jpg#/media/File:Acherontia_atropos_MHNT_dos.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-me-kafk%c3%ab
"Flutura me kafkë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016