Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-kafe-e-livadheve
"Flutura kafe e livadheve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura kafe e livadheve

EMRI LATINISHT

Maniola jurtina

Emërtime të tjera

Fotografia
Maniola jurtina-04 (xndr). Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Maniola_jurtina-04_(xndr).jpg#/media/File:Maniola_jurtina-04_(xndr).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-kafe-e-livadheve
"Flutura kafe e livadheve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016