Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-ka%c3%a7urrele-pyllit
"Flutura kaçurrele pyllit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura kaçurrele pyllit

EMRI LATINISHT

Erebia medusa

Emërtime të tjera

Fotografia
Erebia medusa a1 by Jerzy Opioła – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Erebia_medusa_a1.jpg#/media/File:Erebia_medusa_a1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-ka%c3%a7urrele-pyllit
"Flutura kaçurrele pyllit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016