Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-sinapit
"Flutura e sinapit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura e sinapit

EMRI LATINISHT

Leptidea sinapis

Emërtime të tjera

Fotografia
Leptidea sinapis by Tocekas – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Leptidea_sinapis.jpg#/media/File:Leptidea_sinapis.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-sinapit
"Flutura e sinapit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016