Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-shplar%c3%ab
"Flutura e shplarë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura e shplarë

EMRI LATINISHT

Pontia daplidice

Emërtime të tjera

Fotografia
Thomas Bresson – Pieride1-1 (by) by Thomas Bresson – Piéride on Flickr. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Thomas_Bresson_-_Pieride1-1_(by).jpg#/media/File:Thomas_Bresson_-_Pieride1-1_(by).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-shplar%c3%ab
"Flutura e shplarë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016