Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-rep%c3%abs
"Flutura e repës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura e repës

EMRI LATINISHT

Pieris rapae

Emërtime të tjera

Fotografia
Butterfly November 2007-5 by Alvesgaspar – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Butterfly_November_2007-5.jpg#/media/File:Butterfly_November_2007-5.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-rep%c3%abs
"Flutura e repës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016