Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-pem%c3%abve
"Flutura e pemëve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura e pemëve

EMRI LATINISHT

Aporia crataegi

Emërtime të tjera

Fotografia
AporiaCrataegi 2630A by Werner Seiler (User:Centine) – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:AporiaCrataegi_2630A.jpg#/media/File:AporiaCrataegi_2630A.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-pem%c3%abve
"Flutura e pemëve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016