Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-mermert%c3%ab
"Flutura e mermertë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura e mermertë

EMRI LATINISHT

Melanargia galathea

Emërtime të tjera

Fotografia
Melanargia galathea01 by ©entomart. Licensed under Attribution via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Melanargia_galathea01.jpg#/media/File:Melanargia_galathea01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-mermert%c3%ab
"Flutura e mermertë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016