Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-m%c3%abndafshit
"Flutura e mëndafshit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura e mëndafshit

EMRI LATINISHT

Bombyx mori

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-m%c3%abndafshit
"Flutura e mëndafshit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016