Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-lakr%c3%abs
"Flutura e lakrës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura e lakrës

EMRI LATINISHT

Pieris brassicae

Emërtime të tjera

Fotografia
Pieris brassicae-02 (xndr) by I, Svdmolen. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pieris_brassicae-02_(xndr).jpg#/media/File:Pieris_brassicae-02_(xndr).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-lakr%c3%abs
"Flutura e lakrës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016