Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-krimbit-t%c3%ab-murm%c3%ab
"Flutura e krimbit të murmë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura e krimbit të murmë

EMRI LATINISHT

Agrotis segetum

Emërtime të tjera

Fotografia
Agrotis segetum01 by Manfred Hund – uploaded from author at de.wiki on the 2. Jun. 2006 as Saateule (Agrotis segetum)IMG 1999.JPG. Licensed under GFDL 1.2 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Agrotis_segetum01.jpg#/media/File:Agrotis_segetum01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-krimbit-t%c3%ab-murm%c3%ab
"Flutura e krimbit të murmë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016