Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-krimbit-t%c3%ab-kuq-t%c3%ab-pambukut
"Flutura e krimbit të kuq të pambukut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura e krimbit të kuq të pambukut

EMRI LATINISHT

Pectinophora gossypiella

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-krimbit-t%c3%ab-kuq-t%c3%ab-pambukut
"Flutura e krimbit të kuq të pambukut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016