Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-jonxh%c3%abs
"Flutura e jonxhës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura e jonxhës

EMRI LATINISHT

Colias hyale

Emërtime të tjera

Fotografia
Szlaczkon PICT5478 by I, Kenraiz. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Szlaczkon_PICT5478.jpg#/media/File:Szlaczkon_PICT5478.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-jonxh%c3%abs
"Flutura e jonxhës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016