Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-gjerdheve
"Flutura e gjerdheve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura e gjerdheve

EMRI LATINISHT

Gonepteryx rhamni

Emërtime të tjera
flatërkandorja e zoglës

Fotografia
Gonepteryx rhamni-02 (xndr). Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gonepteryx_rhamni-02_(xndr).jpg#/media/File:Gonepteryx_rhamni-02_(xndr).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-gjerdheve
"Flutura e gjerdheve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016