Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-gj%c3%abmbave
"Flutura e gjëmbave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura e gjëmbave

EMRI LATINISHT

Cynthia cardui

Emërtime të tjera

Fotografia
2013.08.02.-19-Kirschgartshaeuser Schlaege Mannheim-Distelfalter by Andreas Eichler. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:2013.08.02.-19-Kirschgartshaeuser_Schlaege_Mannheim-Distelfalter.jpg#/media/File:2013.08.02.-19-Kirschgartshaeuser_Schlaege_Mannheim-Distelfalter.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-gj%c3%abmbave
"Flutura e gjëmbave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016