Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-kret%c3%abs
"Flutura e Kretës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura e Kretës

EMRI LATINISHT

Sesamia cretica

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-e-kret%c3%abs
"Flutura e Kretës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016