Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-bajrake
"Flutura bajrake," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flutura bajrake

EMRI LATINISHT

Papilio machaon

Emërtime të tjera

Fotografia
Papilio Machaon JPG1a by Jean-Pol GRANDMONT – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Papilio_Machaon_JPG1a.jpg#/media/File:Papilio_Machaon_JPG1a.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/flutura-bajrake
"Flutura bajrake," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016