Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fleg%c3%abrtrasha-e-l%c3%abmuar
"Flegërtrasha e lëmuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Flegërtrasha e lëmuar

EMRI LATINISHT

Callista chione

Emërtime të tjera

Fotografia
Veneridae – Callista chione by Hectonichus – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Veneridae_-_Callista_chione.JPG#/media/File:Veneridae_-_Callista_chione.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/fleg%c3%abrtrasha-e-l%c3%abmuar
"Flegërtrasha e lëmuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016